Mazsolás-aszaltszilvás savanyúkposzta saláta.
2014.02.05. 10:49, KallaZsuzsanna56
	Saláták.
	
	Mazsolás-aszalt szilvás savanyúkáposzta-saláta tökmagolajjal
	
	150 g savanyú káposzta
	½ db lilahagyma / salottahagyma (elmaradhat)
	1 ek tökmagolaj / dióolaj
	1 mk koriander, durván megtörve
	só, feketebors
	20 g aszalt szilva
	15 g óriásszemű aranymazsola
	1 ek extraszűz olívaolaj
	
	1. A káposztát keverőtálba teszem, meglocsolom a tökmagolajjal és elkeverem benne a fűszerekeket.
	2. Az aszalt szilvát kisebb darabokra, a hagymát hajszálvékony karikákra vágom.
	3. Átteszem egy mélytányérba, rászórom a hagymakarikákat, majd az aszalt gyümölcsöket is. A végén öntök rá egy kevés olívaolajat.
	1 személyre
	
	Sajnos idekényszerítem a saláta recepteket,amiket gyűjtögetek érdekességképpen.Akinek van kedve hozzá készítse el,mert nagyon vitamindús salátákról van szó.Télen nagy sükség van erre,fiatal,és idős szervezetnek egyaránt.Képet ide nem tudok feltölteni sajnos,de azért nem kell aggódni,mert mindenki számára finom receptekről van szó.Készítsétek el bátran.