tésztához:
3 dbtojás
3 evőkanálKr. cukor
3 evőkanálliszt
1 teáskanálsütőpor
krém:
1/2 ltej
1/2 ltejszín
150 gCr. cukor
1 csomag.Zselatin por
150 gőrölt mogyoró
150 gkakaós
hegyen:
300 ml tejszín
reszelt csokoládé a díszítéshez
-
Melegítsük elő a sütőt 160 fok, és elkészíti a fordulóban sütőforma átmérőjű 26 cm. Az alsó ürítő papírt.
-
Letörölte a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan egy kanál liszttel kevert sütőport. Tészta vannak felhalmozva a penész, és süssük 15 percig.
-
Keverjük el a krémet, amíg merev tejszínhabbal. Egy serpenyőbe, keverjük össze a meleg tejet a cukorral, adjuk hozzá duzzadt zselatin, tejszínhab, őrölt dió, keksz, tört egy finom por.
-
A lehűtött tésztát egymásra forró anyag és hagyjuk kihűlni.
-
A lehűtött masszát halmozott mogyoró tejszínhab (300 ml), és díszítsük reszelt csokoládéval hegyen.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|