| 
	Hozzávalók:2 csirkemell,
 10 dkg paprikával töltött olajbogyó,
 10 dkg feta sajt,
 1 gerezd fokhagyma,
 olaj,
 friss oreganolevelek,
 só,
 bors
 
 Elkészítés:
 A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, a húst hosszában kétfelé vágjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. Forró olajon, mindkét oldalon megsütjük. Hozzáadjuk a felszeletelt töltött olajbogyót a levével együtt. Felaprított, friss oreganolevelekkel fűszerezzük és fedő alatt összemelegítjük. Végül a húsdarabokra 1-1 szelet feta sajtot fektetünk és fedő alatt ráolvasztjuk. Párolt rizzsel vagy hasábburgonyával körítjük
 
 Elkészítési idő: 40 perc
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
 |