A sült húshoz
-
1.5 kg sertéshús (bőrös csázsárhús)
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
3 ek Barilla peszto
A sült húshoz
-
A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd a bőrös felével lefelé egy vágódeszkára fektetjük.
-
Óvatosan beirdaljuk a húsos részt, majd megkenjük három evőkanál pestóval.
-
Szorosan feltekerjük és megkötözzük.
-
190 fokra előmelegített sütőben nagyjából másfél óra alatt készre sütjük, amíg a bőre szépen meg nem pirul.
-
sütési hőfok: 170°C alul-felül sütés alufóliával betakarva,majd az utolsó percben levesszük a fóliát,és rágrillezünk,hogy ropogós legyen a külselye.Hidegen,melegen kitűnő.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|