HOZZÁVALÓK
-
5 evőkanál sótlan vaj, olvasztott.
-
12. graham keksz 20 dkg vsagy zabkeksz
-
1/4 csésze cukor
-
1/4 teáskanál durva só
-
2 50 dkg krémsajt, szobahőmérsékleten
-
1 1/2 csésze cukor
-
1 teáskanál finomra reszelt citromhéj, plusz 1 evőkanál friss citromlé
-
1/2 teáskanál durva só
-
4 nagy tojás
-
1 pohár tejföl
-
Elkészítése.
-
Melegítsük elő a sütőt 375 fok. Győződjön kéreg: Vaj 9-by-3-es springform pan. Az élelmiszer-feldolgozó, pulzus graham keksz, amíg finom morzsákat formában; hozzá olvasztott vajat, a cukrot és a sót, és a pulzus össze. Nyomja meg a morzsa keveréket alján körülbelül 1 cm-ig oldalát serpenyőben. Süssük, amíg meg, 12 és 15 perc; hagyjuk kihűlni a rácsra. Csökkentse a sütőt 325 fok.
-
Állítsa be a kanna vizet forrni. Győződjön töltelék: Segítségével elektromos keverő, beat krémsajt közepes amíg puha, kaparás lefelé oldalán tál. Fokozatosan adjunk hozzá cukrot, verte, amíg puha. Beat a citrom héja és leve, és a sót. Beat a tojás, egy olyan időpontban, kaparás lefelé oldalán tál minden hozzáadás után. Beat a tejföl.
-
Wrap alsó fele pan fólia. Öntsük töltés; helyezzük a sütőedénybe.Öntsünk forró vízben jönni félúton oldalán springform. Süssük, amíg csak meg központjában, mintegy 1 3/4 óra. Távolítsa el edényt a víz;hagyjuk hűlni 20 percig. Fuss egy nyesedék kést körül szélén; hagyjuk teljesen kihűlni. ; hűtőbe tesszük egy éjszakára, tálalás előtt.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|