10 dkg kuszkusz marokkói ízesítésű.
1 fej vöröshagyma
40 dkg darált hús
1 nyers és 8 db főtt tojás
1 db zsemle
1 db húsleves kocka
só, őrölt bors, 1/2 ek őrölt fűszer paprika,1 gerezd zúzott fokhagyma,
2 ek zsemlemorzsa 2 ek a forgatáshoz. A zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a hússal, a nyers tojással, a sóval, a borssal, az őrölt paprikával és a zsemlemorzsával összedolgozzuk. A vöröshagymát belereszeljük,és jól összedolgozzuk.
A főtt tojásokat megpucoljuk és a fasírtmasszába csomagoljuk, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Félbe vágjuk és a marokkói kusz-kusszal tálaljuk,majd négybevágott paradicsomot balzsamecetkrémbe forgatjuk,és melléje kínáljuk.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|