Hozzávalók :
4 személy részére. 4 db közepes cékla puhára főzve.1 tk torma, 10 dkg majonéz, 1 ek tejföl, só, bors ízlés szerint, 2 db mandarin, 1 tk citromlé.
Elkészítése:A megfőtt,de nem túl puha céklát meghámozzuk,és durva reszelőn reszeljük le.A majonézt sóval borssal,és a tormával,meg a citromlével ízesítsük be,és jól keverjük össze.A tejfölt is keverjük hozzá.Ezután daraboljuk fel a cikkekre szedett mandarinokat,és diszítésnek 1-2 darabot tegyünk félre.A többit adjuk a céklához,majd az öntettel jól keverjük össze.tegyük hűtőbe.Diszítsük petrezselyemzölddel,és mandaringerezdekkel.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|