Húsvéti töltött tojás
Hozzávalók : 6 db keményre megfőzött tojás, 6 vékonyabb szelet füstölt főtt sonka, 1 db újhagyma zöldjével. 2 ek krémsajt,és 1 evőkanál tejföl, só, bors ízlés szerint, 3 dkg parmezánsajt reszelve,1 tk korianderzöld,vagy petrezselyemzöld,csipet fehérbors őrölve,1tk mustár.
Elkészítés : a megpucolt tojásokat vágjuk ketté.
Szedjük ki a sárgáját, és villával nyomkodjuk széjjel. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát,mustárt, sonkát,borsot,korianderzöldet,majd keverjük ki a tejföllel a krémsajtot,és az egyészet összekeverjük krémes állagúvá.
Egy kanál segítségével töltsük vissza az elkészített masszát a tojások fehérjéibe, szórjuk meg őket reszelt sajttal, és grill sütőbe pirítsuk rá a sajtot.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|