-
4 darab graham keksz
-
1 evőkanál. fehér cukor
-
2 evőkanál. olvasztott vaj
-
1 csomag krémsajt, lágy
-
˝ csésze fehér cukor
-
˝ tk. vanília kivonatot
-
1 nagy tojás
-
˝ evőkanál. citromhéj
-
6 evőkanál. Áfonya lekvár, elválasztva
-
˝ pint áfonya
-
Választható: porcukor a portörlés
-
Melegítsük elő a sütőt 350 ° F. vonal rendszeres méretű muffin ón 9 aljzat és töltse ki a felét a másik üres tereket vízzel. Ez biztosítja az egyenletes sütés.
-
Egy élelmiszer-feldolgozó, pulzus a graham keksz morzsákat. Keverjük a cukorral és az olvasztott vajat. Nyomja meg még összegét graham cracker crust aljába minden muffin bélés.
-
Nyomja le a kéreg egy tejet sapka vagy a hátoldalon egy evőkanál kanál és tegyük félre.
-
Egy közepes méretű tálban össze a lágy krémsajt és a fehér cukor. Beat, amíg sima és krémes. Add a vanília kivonatot, tojás, és a citromhéjat. Beat-ig összesen. A citrom rendkívül finom, így még több lendülettel a kívánt egyéni ízlés preferencia.
-
Spoon a sajttorta töltés egyenletesen között 9 csészék és süssük 20-22 percig. A központok továbbra is ugrál egy kicsit, de a széleken kell egy nagyon világos barna.
-
Vegyük ki a kemencéből, és hagyjuk kihűlni szobahőmérsékleten 30 percig, majd transzfer a hűtőbe, és hagyjuk hűlni legalább 2 órán át.
-
A cheesecakes is emelkedtek a sütőbe, és leereszteni egy kicsit hűtés közben.
-
Miután a cheesecakes lehűteni 2 órán át hűtőben, időben 4 és ˝ evőkanál áfonyalekvárral egy kis tálban, és mikrohullámú sütőben 20-25 másodpercig. Spoon ˝ evőkanál lekvárt tetején minden sajttorta és elterjedt, hogy fedezze a tetején.
-
Azonnal fel friss áfonya.
-
Vidd az utolsó 1 és ˝ evőkanál ugyanabban kis tálba és mikrohullámú sütő 10-15 másodpercig.Segítségével cukrászati ecset, megkenjük a tetejét mind a friss áfonya a lekvárt. Megszórjuk porcukorral a tetején, ha szükséges.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|