-
2 db avokádó (érett)
-
12.5 dkg kecskesajt
-
1 db vérnarancs
-
0.5 kk mustármag (őrölt)
-
2 gerezd fokhagyma
-
5 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint (őrölt)
-
-
Az avokádót meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. Egy kevés naranccsal meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg.
-
A sajtot apró darabokra felvágjuk és az avokádóra halmozzuk.
-
Az öntethez az olívaolajat, a narancslét, a zúzott fokhagymát, az őrölt mustármagot rúdmixerrel összedolgozzuk. A gyümölcsre öntjük. Sózzuk, esetleg borsozzuk.
-
Pirítóssal tálaljuk.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|