Hozzávalók
3 tojás
3 dkg cukor
6 dkg liszt
lekvár
étcsokoládé
tejszínhab
Elkészítés
A tojások sárgájába a liszt negyedét péppé keverjük.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Óvatosan összekeverjük a tojássárgájás péppel, majd a maradék lisztet is belekeverjük.
Papírozott sütőlemezen simacsöves zsákból 5-6 centi átmérőjű félgömböket sütünk 170-180 fokon.
A papírral érintkező felületét kihörzsöljük, forró baracklekvárral kettőt összeragasztunk. Kívülről is bevonjuk, hagyjuk dermedni, csokoládéban kimártjuk.
Felső egyharmad részét levágjuk, tejszínhabbal megtöltjük, majd a tetejét rárakjuk.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|