Joghurtos baracklepény.
2015.07.10. 11:30, KallaZsuzsanna56
) A recept: 3 tojás, 2 bögre joghurt, 2 bögre cukor, 1 vaníliás cukor, fél bögre olaj, 4 bögre liszt , /én felesben finom és réteslisztet használtam/ 1 cs sütőpor, csipet só, és bármilyen gyümölcs. Elkészítés: A lisztet a sót a sütőport összekeverem. Egy tálvban kikeverem a cukrot a tojást a joghurtot és az olajat, majd hozzáadom a száraz hozzávalókat. Előmelegítem a sütőt 200 fokra. Kibélelem vajazott sütőpapirral a tepsit, /jó nagytepsibe, mert feljön magasra/ felét beleöntöm és megrakom gyümölccsel, ráöntöm a maradék anyagot és még megrakom a tetejét is gyümölccsel. 10 perc után visszaveszem a hőmérsékletet 160 fokra és tűzprobáig sütőm.