A kekszeket aprítógépben finom szemcséjűre őröljük. Hozzákeverjük a mascarponét, majd a masszából 10 db golyót formázunk.A marcipánt két folpack fólia között kinyújtjuk jó vékonyra,és külön-külön becsomagoljuk vele a kekszes gombócokat. A pró kis párnácskákat is alakíthatunk ki belőle,ez mindenkinek az ízlésére van bízva.Ekkor azomban csak a felét mártsuk bele a csokiba,mert úgy jobban mutat. Amíg vízgőz fölött megolvasztjuk a fehércsokit érdemes berakni hűteni a kekszgolyókat. Mikor felolvadt a csoki, belemártjuk a bonbonjainkat és sütőpapíros tálcára rakosgatjuk őket, és legalább dermedésig a hűtőbe rakjuk, hogy megszilárdulhasson a kekszes gombócunk. Oreo kekszdarával megszórva kínáljuk a bonbonokat!