Elkészítése:
-
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, végy egy magasfalú tepsit, és vajazd ki, egyelőre tedd félre.
-
Keverd össze a piskótatésztát és öntsd bele a tepsibe, süsd ki, ez kb. 25-30 percig tart. Villával ellenőrizd, hogy átsült-e, ha igen vedd ki, és szúrkáld össze a piskótát mindenhol alaposan. Ez azért kell, hogy beszívja a kókusztej-kókuszkrém öntetet. A sütemény mindvégig a tepsiben marad, innen kell adagokra vágva tálalni.
-
Keverd össze a kókusztejet a meleg kókuszkrémmel egy tálban, és öntsd rá egyenletesen a piskótára. Hagyd kihűlni egy kicsit.
-
Készítsd el a tejszínt, jó keményre verd fel, ízesítve egy kis rummal, ha úgy szereted. Egyenletesen kend rá a tetejére, és szórd meg kókuszreszelékkel alaposan.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|