Hozzávalók.
1 fej hagyma
Nusett kókuszzsír
1 kisebb sütőtök
Milfina mascarpone
Milfina tejszín
tökmagolaj
3 alma
gyömbér
szerecsendió
fokhagyma
Le Gusto Fűszermalom só, bors1 nagyobb fej hagymát megtisztítunk, felszeletelünk, majd Nusett kókuszzsíron elkezdjük dinsztelni. Hozzáadunk 1 kisebb sütőtököt meghámozva, felkockázva, pár percig fedő alatt pároljuk. Fűszerezzük őrölt gyömbérrel, szerecsendióval, kevés zúzott fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje.
2
Felforraljuk, és 10 percig előfőzzük. 3 almát meghámozunk, felkockázunk, hozzáadjuk a sütőtökhöz, és puhára főzzük az egészet. Végül hozzáteszünk 2 púpos evőkanál Milfina mascarponét vagy kevés tejszínt, és simára turmixoljuk a levest. Tökmagolajjal meglocsolva tálaljukKattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|