Hozzávalók
170g sima liszt
55g pudingpor
170g vaj,
1/3 csésze porcukor
Töltelék:
150g porcukor
2 evőkanál sótlan vaj,
2 teáskanál meleg víz
1/4 teáskanál vanília-kivonat
Utasítás
-
Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra Vonal két süti tálca sütőpapírral.
-
A lisztet és puding port együtt keverjük, hogy minden rendben egyenletesen oszlódjon el, és tegyük félre. Adjuk hozzá a vajat és a cukrot egy nagy tálba és tejszínt adjuk hozzá amíg kifehéredik és krémes állagúvá nem lessz.. Hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg össze nem áll.Óvatosan összedolgozzuk, 24 db korongot készítsünk a zsírpapírral bélelt sütőtepsire. Nyomjuk le enyhén egy villával. Süssük 15 -18 percig. Hagyjuk teljesen kihűlni.
-
Töltelék:
-
Szitáljunk porcukrot egy közepes tálba . Adjuk hozzá a vajat, a vaníliát és a vízet és keverjük, amíg krémes állagú nem lessz. Szendvicsként töltjük meg a kekeszeket a töltelékkel.
-
Tároljuk légmentesen záródó edényben, hűvös, száraz helyen, legfeljebb egy hétig.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|