1. A borjúcombot vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajbogyót, a megtisztított vöröshagymát, a kicsumázott zöldpaprikát, a megtisztított gombát apró kockákra vágjuk. A paradicsomokat meghámozzuk, szárukat kimetsszük, magjukat kikaparjuk, húsukat fölaprítjuk. A fokhagymát présen átnyomjuk, a sonkát vékony csíkokra metéljük. 2. Az olaj felén először az olajbogyót, a hagymát meg a paprikát sütjük néhány percig, majd a gombával 3-4 percig tovább pirítjuk. Végül a paradicsomot hozzáadjuk, a fokhagymát és a sonkát is beleszórjuk. 3. A borral fölöntjük és 3-4 percig forraljuk. 4. A húst a maradék olajon megsütjük, lecsöpögtetjük. Az olivás ragut köretként kínáljuk hozzá. Egy adag: 593 kcal A fent megadott mennyiségek 4 adagra értendőek. A fent megadott mennyiségek 4 adagra értendőek.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|