Hozzávalók
60 dkg borjúcomb
3 evőkanál olaj
1db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors
1 csokor petrezselyemzöld
1 db paprika
paradicsompüré
2 evőkanál fűszerpaprika
1 dl száraz fehérbor
1 kávéskanál mustár
2 evőkanál étel sürítőpor
Elkészítés módja
A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük. Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön. Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, így kínáljuk.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|