Hozzávalók:
4 szelet karaj
só
45 dkg fagyasztott vegyes zöldség
2 db tojás
liszt
15 dkg rizs
hírdetés
Elkészítés módja
A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, majd a szélét beirdaljuk és besózzuk. Eközben a tojásokat felverjük, és a lisztet addig keverjük hozzá, míg sűrű nem lesz. Olajat forrósítunk, kb. 3 ujjnyit, és a húsokat előbb lisztbe, majd a sűrű masszába mártjuk. Először fedő alatt, majd anélkül sütjük. A serpenyőben vajat hevítünk, és a zöldségeket ráöntjük. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg ropogósan átsült nem lesz.
Tálaláskor párolt rizst kínálunk köretnek. Jó étvágyat hozzá!Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|