összetevők:Tészta: 1 kg liszt, 1 teáskanál só, 2 teáskanál sütőport, a vizetTöltelék: 500g bárány- vagy marhahús, 3 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 5 szál friss koriander, 1 evőkanál garam masala (vásárolni az afgánok vagy indiai kész vagy önálló mix), 1/2 teáskanál gyömbér (reszelve), só, bors (frissen őrölt ), cayenne borsmég: olaj a sütéshezelőkészítés:Tészta: A lisztet a sót egy tálba, a sütőport összekeverjük. Add Fokozatosan hideg vízzel, és gyúrjuk, amíg, amíg egyenletes, nem jön létre, a lágy tésztát. Fedjük le a műanyag csomagolást, vagy egy konyharuha és hagyjuk pihenni 15 percig.Töltelék: Heat olajat egy serpenyőben, és pirítsuk, amíg a hús szeletelő világosbarna színű vállal. Hagyma kocka, fokhagyma sajtó és adjunk hozzá. Szezon az apróra vágott koriandert, sót, borsot, garam masala, gyömbér, cayenne bors. Az edényt levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.Gombóc formái:Nyújtsa ki a tésztát (részletekben), vékony, és vágjuk négyzetek oldalhossza mintegy 10 cm, majd feldolgozza az egész csomót. Helyezzük mindkét Teigquadrat 1 púpozott El a hús töltelék, nedvesítsük be a széleit vízzel, hajtsa a Teiglappen a háromszög zsákok és jól kicsavart. A felhasználásra kész zseb egy nagy tányér.Mindegyik 3-4 db, forró olajban megsütjük a kapcsolattartók között úgy, hogy az egyenletesebb főzést. sütni, távolítsa el és meríti konyhai papír Auburn. Szolgált Sambosa lehet egy Chatni.Tipp: Ha azt, hogy a gyors-szer, még puff lehet használni. Az ezután nem sült, hanem sült aranybarnára a sütőben. És aki azt akarja, hogy a vagdalt szűkítheti a paprika és a borsó.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|