ÖSSZETEVŐK:
250 g liszt2 teáskanál őrölt fahéjsó130g porcukor100 g vaj, felkockázva1 tojás (Kl. M)1 tojássárgája (Kl. M)80 g apróra vágott pisztácia450 g marcipán nyers tömeg5 El tej2. El RumELKÉSZÍTÉS1. Tegyük a lisztet, a fahéjat és 1 csipet só keveréke. 80 g cukor, vaj, tojás, tojássárgája és liszt keveréket, és gyúrjuk a sima tésztát. Fóliába csomagolva hűtőszekrényben 2 órán át.2. 10 g pisztácia Mérjünk, majd tegye félre. őrölni Egyéb magok flash Hacker finom, összegyúrjuk a marcipán és három egyenlő részre. A 30 cm hosszú tekercs alakú.3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra (légkeveréses sütő 160 fok). Osszuk a tésztát kétharmada. Egymás tekercs 10x30 cm egy lisztezett felületen kalibrálja. Vékony ecset tejjel. Attól a marcipán tekercs hevert and roll a tésztát. Kiálló anódos vágás. kapcsolatot a varrás le egy bélelt sütőpapírral. Helyezzük a sütőbe a 2. szintre aljáról mintegy 25 percig sütjük.4. Keverje 50g porcukrot és a rumot, hogy folyékony öntés. Szétterítik a még forró rudak. Szórjuk meg a maradék pisztáciával. Cool a rács, és vágjuk 1,5 cm vastag szeletekre.Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|