Cannoli.
2016.07.27. 16:45, KallaZsuzsanna56
kagyló2 csésze (10 oz) liszt1 evőkanál kristálycukor1/4 teáskanál őrölt fahéj1/4 teáskanál só2 evőkanál (1 oz) sótlan vaj, kockára vágott apró darabokra1/2 csésze (4 oz) fehér szőlőlé *1 1/2 evőkanál vörös borecet *2 nagy tojás sárgája1 tojásfehérjeNövényi olaj, a sütéshezTöltő15 oz. teljes tej ricotta, feszült **8 oz Mascarpone (ajánlom Belgioioso)2/3 csésze (3 oz) porcukor1/2 csésze mini csokoládé chipsOlvasztott csokoládé, apróra vágott pisztácia, mini csokoládé chips, porcukor, a díszítéshez (opcionális)
A töltelékhez:Egy keverő tálba, egy gumi vagy szilikon spatula, kevert össze a ricotta és mascarpone sajttal futás közben, és nyomja keveréket együtt tál aljára, hogy távolítsa el a csomókat. Fold porcukor. Keverjük bele a csokoládé chips. Fedjük le és hideg 30 percig, vagy amíg készen áll a használatra. Öntsük egy csővezeték táska felszerelt nagy kerek hegy kitölteni kagyló.A kagyló:Egy keverő tálba habverővel össze a lisztet, a cukrot, a fahéjat és a sót. Add a vaj és az ujjai hegyével dolgozni vaj keveréket, amíg kezd válni homokos. Add a szőlőlé, ecet, és a tojások sárgáját és keverjük egy fakanállal, amíg nem kezd összeállni. Majd keverjük össze, és gyúrjuk kézzel, hogy egy majdnem sima labdát. Osszuk két egyenlő részre, lelapul a lemezeket, majd fedjük le műanyag borítót, és hűtőszekrényben 45 perc és 1 óra.Hő egy nagy fazék 1 1/2 hüvelyk növényi olaj 360 fok. Munka egy lemez egy időben, roll tésztát ki nagyon gyéren rá egy jól lisztezett felületen (közel 1/16-es). Egy 3 1/2 4-es cookie-vágó, vágott tésztát fordulóban. Spray cannolit formái főzés spray majd csomagoljuk tésztát körök körül cannoli forma, fogmosás közben 3/4 hüvelykes végén enyhén tojásfehérje a pecsét héj zárva.Flare szélek kissé kiemelkedik (hogy olaj felfut keresztül), valamint a fém fogó, óvatosan merítse le és tartsa lenyomva shell olajat és megsütjük, amíg aranybarna és ropogós, körülbelül 1-2 perc (biztos, hogy nézni olaj hőmérséklete, így az olaj nem túl forró és éget kagyló. meg kell maradni között 360 és 370 fok).Távolítsuk el az olaj és használja fém fogó, hogy tartsa penész, csomagolja egy papírtörlővel körül héjat óvatosan csúsztassuk ki a forma. Ismételjük meg a maradék tésztát körökben. Hagyjuk kihűlni a rácsra, majd töltse fel cannoli krémmel díszítjük a kívánt (olvasztott csokoládé élek, pisztácia, mini csoki chips vagy porcukor).* A fehér szőlőlé és a vörös borecet is helyettesíthető egyenlő részre Marsala bort, így 1/2 csésze + 1 1/2 evőkanál Marsala. Csak soha nem tartja a kezét, így használtam a lé és ecet helyett.** Itt van egy link, amely azt mutatja, két erőlködés módszer itt. Azt akarja, hogy a törzs ki körülbelül 3 oz.