Hozzávalók:
4 db paradicsom,
1 kisebb kígyóuborka
3 -4 db salottahagyma,
20 dkg fetasajt,
1 db kaliforniai paprika fele,
2-3 szál bazsalikomlevél.
8 db zöld olivabogyót,de lehet fekete is.
Öntethez:
4 evőkanál olivaolaj,
1 gerezd zúzott fokhagyma,
1 db limecitrom leve,
1 teáskanál oregánó,
só ízlés szerint,
őrölt bors ízlés szerint,
Az öntethez valókat összekeverjük, 1 órára betesszük a hűtőbe. A hozzávalókat összevágjuk kockára,a bogyót kettévágva,a paprikát csíkokra, ráöntjük az öntetet, óvatosan összekeverjük, vigyázva, hogy a fetasajt ne törjön össze.bazsalikommal megszórjuk.
2-3 órára hűtőbe tesszük.
Önmagban is fogyasztható bagettel,vagy sült húsokhoz.
Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!
|